Замяна и връщане

  • Условия за връщане на артикул:

В случай, че покупката не отговаря на Вашите очаквания имате право да я върнете в срок от 14 календарни дни след получаването й. За да извършите замяната се свържете с представител на www.fanzonebg.com  на телефон за връзка 0877338666. Можете да върнете закупената стока само след като сте получили потвърждение! Връщането се извършва, чрез куриер и е за сметка на клиента.

За да бъде приета пратката, трябва да отговаря на следните условия:

  • Екипът ни да бъде уведомен, че пратката Ви ще бъде върната.
  • Върнатите артикули трябва да са със запазен търговски вид – да са придружени с оригиналните етикети и опаковка, както и разбира се, артикулите да са във вида , в който са доставени – без да са носени или подлагане на третиране, пране, опушени с циране дим, парфюмирани и т.н.

 

www.fanzonebg.com си запазва правото да НЕ приема върнати продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия!

 

  • Замяна и връщане на стока:

В случай, че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул е нужно да следвате условията ни за връщане и да направите нова поръчка за друг размер или друг  артикул.

 

  • Възстановяване на сумата:

За да възстановим сумата е нужно да следвате стъпките, описани по-горе! След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата се извършва в срок до 5 работни дни след получаването на върнатата стока от нас!